Zásady ochrany osobních údajů

podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

  • nech to plavat s.r.o.
  • IČ: 06083846
  • Sídlo: Zámostní 1155/27, 710 00 Ostrava, Slezská Ostrava
  • Kontaktní e-mail: info@cisteniodpadnichvod.cz

Jaké údaje sbíráme

Sbíráme následující osobní údaje:

  • pdf návod a e-mailový seriál: e-mailovou adresu.
  • Upozornění na články: e-mailovou adresu.
  • Komentáře: jméno, e-mail, název webu, IP adresu, identifikace prohlížeče, text komentáře.
  • Kontaktní formulář: jméno a e-mailovou adresu.
  • Poptávka/objednávka: jméno, e-mail, fakturační a dodací adresu, případně název firmy, IČ a DIČ.
  • Kontaktní formulář č. 2: e-mailovou adresu a telefonní číslo.

Důvod a účel sběru údajů

  • pdf návod a e-mailový seriál: na základě vašeho souhlasu, abychom vám návod a seriál mohli poslat do e-mailu.
  • Upozornění na články: na základě vašeho souhlasu, abychom vás mohli upozorňovat na nové články.
  • Komentáře: na základě vašeho souhlasu, abychom mohli váš komentář prezentovat a zároveň se chránili proti spamu.
  • Kontaktní formulář: na základě budoucího plnění smlouvy, abychom mohli zodpovědět vaše dotazy k poptávce služeb.
  • Poptávka/objednávka: na základě plnění smlouvy a zákonné povinnosti, abychom mohli správně vyřídit vaši poptávku/objednávku a mohli řádně vystavit a archivovat daňové doklady.
  • Kontaktní formulář č.2: na základě vašeho souhlasu, abychom vám mohli zavolat a poskytnou konzultaci zdarma.

Jak dlouho údaje uchováváme

  • pdf návod a e-mailový seriál: po dobu 2 let, nebo než se odhlásíte.
  • Upozornění na články: po dobu 2 let, nebo než se odhlásíte.
  • Komentáře: po dobu 5 let, nebo než si vyžádáte výmaz vašeho komentáře.
  • Kontaktní formulář: po dobu 2 let.
  • Poptávka:  po dobu 2 let.
  • Objednávka: po dobu stanovenou zákonem.
  • Kontaktní formulář č.2: po dobu 2 let.

Kdo osobní údaje zpracovává

Zpracovatelem osobních údajů je:

  • nech to plavat s.r.o. (IČ 06083846, se sídlem Zámostní 1155/27, 710 00 Ostrava, Slezská Ostrava), která provozuje tento web.
  • SmartSelling a.s. (IČO 29210372, se sídlem Netroufalky 797/5, Bohunice, 625 00 Brno), která provozuje e-mailingovou aplikaci SmartEmailing.
  • Ctibor Skřivánek (IČ 18078494, se sídlem Moravská 1434/14, 742 21 Kopřivnice), jako zpracovatel daňových dokladů a účetnictví.
  • TOPTRANS EU, a.s. (IČ 28202376, se sídlem Na priehon 50, 949 01, Nitra, SK), jako přepravce zboží.
  • Direct Parcel Distribution CZ s.r.o. (IČ 61329266, se sídlem 251 01, Modletice 135), jako přepravce zboží.

Soubory cookie

Webové stránky používají soubory cookie a další související technologie. Tyto soubory také vkládají třetí strany. V níže uvedeném dokumentu vás informujeme o používání cookies na našem webu.

Zásady cookies   »


Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.
  • Můžete požádat o ukončení zasílání newsletterů. Sami se pak můžete kdykoliv odhlásit kliknutím na odkaz, umístěný v zápatí každého e-mailu.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 25.5.2018.

 

© 2009-2022 nech to plavat | ochrana osobních údajů | cookies

Vytvořil MD webdesign